Me Midventumissa avustamme asiakkaitamme yrityksen rahoituksen hankinnassa ja yritysjärjestelyiden toteuttamisessa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tekemisemme kumpuaa luottamuksesta ja se näkyy toiminnassamme kaikkien kanssa.

Midventumin toiminnan lähtökohtana on korkealuokkainen asiantuntemus, asiakaslähtöisyys ja ehdoton luottamuksellisuus. Meille on elinehto, että pystymme luomaan asiakkaallemme todellisia ratkaisuja yrityskauppaan tai rahoitusjärjestelyihin liittyvissä asioissa. 

Yrityksemme on perustettu 2008 ja asiakaskuntamme koostuu ensisijaisesti yrittäjä- ja perheomisteisista pienistä sekä keskisuurista yrityksistä, niiden johdosta ja omistajista. 

Midventumin asiantuntijoiden osaaminen ja käytännön kokemus on muodostunut yli 15 vuoden aikana yrittäjä- ja perheomisteisten yritysten pääomajärjestelyiden ja yritysjärjestelyiden toteuttamisesta sekä toimimisesta monikansallisten yhtiöiden sekä pääomasijoittajien kanssa.
 

Yrityksellämme on kattavat yhteydet sekä laaja-alainen ymmärrys erilaisista toimintamalleista niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Tällä varmistamme, että voimme toteuttaa parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun asiakkaallemme oli kyse sitten rahoitus- tai yritysjärjestelyistä. Tunnemme kontaktimme niin kotimaassa kuin ulkomailla, joten löydämme nopeasti oikeat keinot ja tahot asiakkaamme hyväksi.