5.1.2016 10:59

Kavika Oy osti osakevaihdolla Malmi-Steel Oy:n. Midventum toimi järjestelyssä Malmi-Steel Oy:n omistajien neuvonantajana.

Ruostumattomia terästuotteita muun muassa sairaaloihin, ammattikeittiöihin sekä myymälöihin valmistava Kavika Oy on ostanut osakevaihdolla varastointiin, ruoanvalmistus- ja tarjoilutiloihin sekä ruoankuljetukseen teräskalusteita valmistavan Malmi-Steel Oy:n.

Malmi-Steel jatkaa toimintaansa Kavikan tytäryhtiönä ja omistajat jatkavat uuden yrityksen operatiivisessa toiminnassa. Uusi kokonaisuus muodostaa Pohjoismaiden johtavan ammattikeittiö- ja sairaalakalusteiden toimittajan.
Vuonna 2016 uuden kokonaisuuden liikevaihdoksi arvioidaan yhteensä noin 12 miljoonaa euroa. Uudessa kokonaisuudessa työskentelee yhteensä 88 työntekijää ja sen toimipaikat sijaitsevat Järvenpäässä, Helsingissä, Lahdessa sekä Hollolassa.