6.2.2017 12:24

Janneniska Oy investoi merkittävästi henkilönostinliiketoiminnan kehittämiseen Suomessa sekä tytäryhtiönsä Bladefence Oy:n kansainvälistymiseen Kanadan markkinoille.

”Midventumin avustuksella pystyimme hyödyntämään eri rahoituskanavia ja toteuttamaan strategiaamme sopivan nk. Private Debt-rahoitusjärjestelyn. Nyt varmistuneella rahoituksella kehitämme Janneniska Oy:n liiketoimintaa kotimaassa tuomalla uusia henkilöstönostintuotteita markkinoille koko Suomen alueella. Samalla mahdollistamme tuulivoimaloiden siipien huoltoon keskittyvän tytäryhtiömme Bladefencen kasvun Kanadan markkinoilla. Ensimmäisen siellä toimitun vuoden perusteella odotamme Kanadasta lähivuosina voimakasta kasvua"

"Suomessa taas olemme onnistuneet luomaan uudet markkinat pakettiautoalustaisille nostolava-autoille, joita asiakkaamme voivat vuokrata ja ajaa itse. Lisäinvestoinnella laajennamme palvelukonseptin kattamaan koko maan. Pakettiauton alustalle rakennetut nostolava-autot ovat asiakkaillemme entistä helpompi, turvallisempi ja tehokkaampi tapa hoitaa korkealla tehtäviä töitä", kertoo toimitusjohtaja Joni Alasaari.

Janneniska Oy on vuonna 1996 perustettu, toimivan johdon omistama, Pohjois-Euroopan johtava nostolava-autoliiketoimintaa harjoittava konserni. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli noin 8 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 70 henkeä. Yhtiön perustana on ammattitaitoinen ja palveleva henkilökunta sekä nykyaikainen ja turvallinen kalusto.

Bladefence Oy on vuonna 2011 perustettu Pohjois-Euroopan johtava tuulivoimaloiden lapojen huoltoon keskittynyt yritys. Yhtiö tarjoaa tuulivoimaloiden lapojen huolto-, kunnossapito ja elinkaaren hallintapalveluita. Toiminnassa hyödynnetään Janneniska Oy:n osaamista henkilönostamisessa ja yhtiön tuulivoimaloiden lapojen korjaustoiminta on ollut vuodesta 2012 lähtien DNV-GL:n -sertifioima – ensimmäisenä Pohjoismaissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli noin 1,8 miljoonaan euroa ja noin 90% liikevaihdosta tulee palveluviennistä. Yhtiöllä on toimipisteet Vantaalla ja Torontossa.”