6.6.2017 10:09

Perhe- ja yrittäjäomisteisiin yhtiöihin kohdentuvien yrityskauppojen ja omistusjärjestelyjen toteutukseen sekä rahoituksen hankintaan keskittyneen Midventumin osaamispohja vahvistuu osakaspohjan laajentuessa. Midventumin osakkaiksi ovat liittyneet Esa Halmari ja Risto Walden.

Esa Halmari on liikejuridiikan asiantuntija, joka on erikoistunut perhe- ja yrittäjäomisteisten yhtiöiden yrityskauppatilanteisiin, asioihin liittyen omistajien välisiin suhteisiin sekä yritysten rahoitusjärjestelyihin. Hän on myös Asianajotoimisto Hedman Partnersin osakas. Risto Walden kuuluu verotuksen ja laskentatoimen osaamisellaan Suomen eturivin asiantuntijoihin. Hän on kirjoittanut useita kyseisiin teemoihin liittyviä kirjoja ja artikkeleita. Risto on myös Bilanssi Oy:n verotuksen ja tilinpäätöksen asiantuntija sekä työskennellyt aiemmin Helsingin kauppakorkeakoulussa ja verohallinnossa.

”Pyrimme vastaamaan asiakaskuntamme tarpeisiin tarjoamalla jatkossa aiempaa laaja-alaisempaa omistaja-arvopalvelua. Avustaminen yrityskauppojen toteuttamisessa sekä rahoituksen hankinta yrityksille ovat Midventumin toiminnan ydin myös jatkossa, mutta näemme tärkeänä kyetä vastaamaan myös omistaja-arvon kannalta keskeisiin verotuksen ja juridiikan kysymyksiin mm. valmistauduttaessa näihin yrityksen ja sen omistajan kannalta merkittäviin muutostilanteisiin. Olen iloinen saadessani toivottaa Esan ja Riston tervetulleiksi mukaan Midventumin asiantuntijatiimiin”, toteaa Midventumin toimitusjohtaja ja osakas Marko Roukkula.