1.9.2017 14:17

Kesko-konserniin kuuluva Konekesko Oy on sopinut myyvänsä Suomen Kobelco -liiketoimintansa KH-Koneet Oy:n perustamalle yhtiölle. Liiketoiminnan siirto tapahtuu 1.9.2017. Kaupan yhteydessä Kobelco -edustussopimus Suomen osalta siirtyy ostajalle samalla päivämäärällä.

”Kobelcon raskaat telakaivukoneet täydentävät erinomaisesti KH-Koneiden nykyistä tuoteportfoliota. Liiketoimintakaupan myötä pääsemme palvelemaan laajempaa asiakaskuntaa ja toisaalta pystymme tarjoamaan olemassa olevalle asiakaskunnallemme suuremman tuotevalikoiman. Kobelco on erittäin vahva ja perinteikäs brändi Suomessa, aivan kuten muutkin edustamamme tuotemerkit. Se sopii erinomaisesti jo viisi vuotta sitten laatimaamme kasvustrategiaan, jonka tavoitteena oli löytää KH -Koneille sopiva konemerkki myös raskaiden kaivukoneiden segmenttiin”, kertoo KH-Koneiden toimitusjohtaja Teppo Sakari.

Midventum toimi järjestelyssä ostajan neuvonantajana