20.3.2018 21:49

Perheyhtiö Esa Kuokka Oy saa jatkajan yhtiön sisältä

Lämpötilahallittuihin kuljetuksiin erikoistunut valtakunnallinen logistiikkayhtiö Esa Kuokka Oy:n omistus siirtyy yrityksen johdossa pitkään työskennelleelle Jani Närhelle ja Juuri Partners Oy:lle. Esa Kuokka Oy on rakentanut elintarvikelogistiikkaan korkeaan laatuun ja teknologiaan perustuvia palvelukonsepteja. Yhtiö toimii myös DB Schenkerin jakelupartnerina Suomessa.

"Esa Kuokka Oy on erinomainen esimerkki arvojensa mukaan elävästä ja ajassa kiinni olevasta vastuullisesta perheyrityksestä. On hienoa, että voimme mahdollistaa toiminnalle vakaan jatkon tilanteessa, jossa jatkajaa ei löydy perheen sisältä”, sanoo partneri Tapani Varjas Juuri Partners Oy:stä. 

”Rahoituksen lisäksi Juuri Partners verkostoineen tuo arvokasta strategista näkemystä ja resursseja liiketoimintamme kehittämiseen”, Esa Kuokka Oy:n toimitusjohtaja Jani Närhi toteaa.

Midventum toimi omistusjärjestelyssä taloudellisena neuvonantajana.